Az idei téli időszakban számtalan lehetőség kínálkozik a hölgyek részére, amikor csizmájuk kiválasztásról van szó. Rengeteg fajta lábbelit látunk, de melyiket fogod Te választani?

{loadposition content_adsensecontent}

Úgy látszik idén kimeríthetetlenek a lehetőségek: a bokacsizmát, a térdcsizmát, a térd feletti csizmát, vagy a combközépig érő darabot is megtaláljuk magassarkú, lapos talpú, magasított talpazatú, telitalpú változatban is. A divatban öröktörvényű, hogy a tűsarkú a legnőiesebb darab, de sok hölgy inkább választja a kényelmet, minthogy attól rettegjen, hogy a fagyos napokon megcsúszás legyen a trendiség ára. Nekik jó hír, hogy idén a praktikum nagy hangsúlyt kapott, így a szuper-vékony sarkak mellett megjelenik vastagabb változata is.

Sőt, az ismét közkedvelt magasított talp is nagyobb biztonságot ad, mivel segíti megtámasztani a sarkakat.Újból hódit a 90’es évek nagy slágere, a fűző, mely alapvető eleme a kifutókon bemutatott cipőknek. Csáberejük tagadhatatlan, viszont annál macerásabb a leés felvételük. Ugyan ez vonatkozik a sor-csatos darabokra is. A színek tekintetében elmondható, hogy komolyabb tónusok jelennek meg, mint tavaly télen, viszont anyaguk széles kínálatából választhatunk: lehet velúr bőr, anilinbőr, lakk, műszőr, vászon.

A számtalan lehetőség is azt igazolja, hogy egy nőnek sosem lehet elég barátja és elég csizmája! Ha még nem szerezted be a tél nélkülözhetetlen darabját, látogass el a Stradivarius, a Humanic vagy a Salamander valamelyik üzletébe!

Windows Performance Station отзывыкупить босоножки на танкетке киевфильтр аффилиатов яндекс официальный сайтсеребряный спиннингвыравнивающая основа под макияжprofareawhere is the volga river located on a world map