Sündörgő mesedélután könyv- ruha- és növény csereberével.

December 9. vasárnap 14-18h

A MÜSZI-ben nagyszabású ruha- és növénycsere börzét rendeznek december 9-én 14 órától. Mi kapcsolódva programjukhoz Sündörgő mesedélutánt szervezünk Karácsonyra várós hangulatban.

{loadposition content_adsensecontent}

Minden résztvevő elhozhatja otthonról már elolvasott, megunt, kinőtt vagy feleslegessé vált mesekönyvét, ifjúsági regényét.

A piac bejáratánál ezeket a csomagokat a Sündörgő mesedélután önkéntesei veszik át és helyezik el a standokon. A könyvekért cserébe a látogatók kuponokat kapnak, amivel kedvükre válogathatnak a piacon felhalmozódó kínálatból.

A pénztárcákat akár otthon is lehet felejteni, hiszen az ingyenes mese-csere piacon nincsen rá szükség!

A piac kínálata állandóan változik, hiszen mindig érkeznek új vendégek, akik újabb olvasmányokkal gazdagítják a standokat, ezért is érdemes minél hosszabban elidőzni a börzén. A Sündörgő mesedélutánt gyerekprogramok kísérik, plakátrajzoló verseny, kifestő, üvegfestő műhely, karácsonyfadísz készítés kíséri a családi programot.

A piac zárásakor megmaradt könyveket adományként a Cseppkő Gyermekotthonnak ajándékozzuk.

A program ingyenes.

Az esemény:

http://www.facebook.com/events/482682418421432/

Sündörgő irodalmi cserepiac

December 16. vasárnap 14-18h

Ingyenes irodalmi cserepiacra várunk a MÜSZI-be december 16-án vasárnap. A Sündörgő irodalmi cserepiac mellett a Random Bazarra készül nagyon izgalmas varrodás műhellyel, erről további részletek hamarosan.

Amennyit hozol, annyit vihetsz!

Megosztanád olvasmányélményeidet másokkal? Van olyan könyved, ami kétszer is megkaptál? Esetleg meguntad, százszor olvastad és továbbadnád?

Akkor ott a helyed a Sündörgő irodalmi cserepiacán!

Nyugodtan hagyd otthon a pénztárcádat, nálunk kupont kapsz a könyveidért, amit újra becserélhetsz más olvasmányokra!

Kérünk mindenkit, hogy azokat az olvasmányait hozza, amiket valóban szívesen megosztana másokkal,jó, olvasható állapotú szépirodalmi műveket és művészeti albumokat egyaránt hozhattok. Magazinokat, szerelési útmutató szakkönyveket nem tudunk elfogadni:).

A program ingyenes.

Az esemény:

http://www.facebook.com/events/528808240465050/

A Sündörgőről

A Sündörgő elsősorban az olvasmányélmények megosztásáról szól és szól még az együtt töltött értékes időről, vidámságról, lazításról. Mindezt teszi úgy, hogy a pénztárcádat akár otthon is felejtheted, mert szerintünk nem a pénzen múlik az érték!

Ingyenes cserepiacaink minden korosztálynak szólnak. Külön rendezünk Sündörgő mesepiacot, ahol mesekönyveket és ifjúsági irodalmi műveket tudtok cserélni egymással. Ilyenkor kézműves foglalkozások, bábelőadás, játékok, alkalmanként zene és táncház is várja a családostul szórakozni vágyókat.

A Sündörgő irodalmi cserepiaca a szépirodalomról szól. Ide várjuk azokat, akik könyvtárukat szívesen frissítenék és lelkesen cserélnek kedves könyveikből másokkal. A Sündörgő irodalmi cserepiacot koncert, vetítés, alkalmanként kiállításmegnyitó vagy egy beszélgetés teszi tartalmas programmá.

A piacok kínálata állandóan változik, hiszen mindig érkeznek új vendégek, akik újabb olvasmányokkal gazdagítják a standokat, ezért is érdemes minél hosszabban elidőzni a börzéken.

A piac zárásakor megmaradt könyveket minden alkalommal adományként gyermekek és idősek otthonának ajándékozzuk.

http://www.facebook.com/sundorgo

Чехуноврерайтер сайтыst basil church moscowчугунная кастрюляotz.malibuclubdoctor2сигнальный пистолет мр 371 цена