Ha belépünk a Fleurt Virágbolt Bazilika közeli üzletébe, azt láthatjuk, hogy mindenről „süt” a minőség. Igényes a bolt belső kialakítása, gyönyörűek a virágok, helyben vannak a profi virágkötők, akik egyben kedvesen és hatékonyan szolgálnak ki.

A vállalkozást 7 évvel ezelőtt alapította két sikeres közgazdász, azzal a céllal, hogy kreatív tehetségüket is megmozgassák egy szívükhöz közel álló üzleti vállalkozással. Az ötlet az volt, hogy olyan enteriőrbe illeszkedő minimalista virágdekorációkat áruljanak, ami még nem nagyon volt akkoriban a magyar piacon.

{loadposition content_adsensecontent}

Miután egyikük kiszállt az üzletből más elfoglaltságai miatt, Józsa Judit vitte tovább a boltot. Tehetségének és kitartásának köszönhetően (amihez hozzájárult belső építész végzettsége és közgazdasági tapasztalata is) a cég mára egy 100 milliós éves árbevételű, 9 fős csapatot foglalkoztató vállalkozássá nőtte ki magát.

Szerteágazó tevékenységük mutatja, hogy milyen rugalmasan reagálnak a piaci igényekre. A klasszikus virágbolton és webes virágküldő szolgálaton kívül foglalkoznak iroda, rendezvény, lakás, esküvői és szálloda – dekorációval is. (Olyan hotelekkel állnak például partneri kapcsolatban, mint az Intercontinental, New York Palace, Kempinski, Le Meridien, Marriot.). 2007-ben elnyerték kisbolt kategóriában az „Arany Virág” díjat.

A minőség náluk nem feltétlenül jelent drága termékeket, mindenki megtalálhatja a neki való árfekvést. Weboldalukon fotókkal illusztrálják az egyes megrendelhető csokrokat jól látható árcédulákkal. Külön tetszett, hogy az egyes csokrok kategóriákba vannak rendezve, mint: „Bocsánatot kérek!”, „Szeretlek”, „Részvétem”, stb.. és a bokréta céljának megfelelően vannak kialakítva az egyes kategóriákban az alkotások.


– Fleurt Virágbolt V. kerület Zrínyi utca 12 T: 36-1-321-8122 www.fleurt.hu

winperstкак заработать на майнинге криптовалютпродвижение торговой марки на рынкетренды макияжа 2017 2018what to see in ukraineобновить поисковый индекс необходимо послефиле индейки рецепты