András 2007-ben végzett az építész karon, diplomamunkája a keszthelyi lápvidék revitalizációs terve egy látogatóközpont hozzákapcsolásával Hauszmann díjas lett.

{loadposition content_adsensecontent}

Az egyetem után feleségével megalapították az „INSITU”-t egy Astoria melletti designer bolttal és egy műhellyel. Tavaly megnyílt második üzletük is. Nagyrészt fiatal magyar tervezők termékeit árulják. Mellette eredeti szakmájához is hű maradt, olyan építészeti munkákat vállal, amelyek közel állnak hozzá. 29 éves, két gyermek apja, de nemsokára jön a harmadik is!

„A függetlenség számomra azt jelenti, ha én tudom a mindennapjaimat irányítani, és úgy hozom a döntéseimet, olyan cél felé vezetem az életem, amit szeretnék magamnak. Ezt persze csak bizonyos keretek között mehet, szükségszerű kompromisszumokkal. Az INSITU designer üzletet is azért hoztuk létre, hogy egyrészt olyan dologgal keressünk pénzt, ami érdekel minket, másrészt ne kelljen végigjárni a tipikus friss diplomás építészek karrierjét, amely jó pár évig nagyfokú önállótlanságot jelent egy tervező irodában.

Függetlennek nem egyszerű lenni, egyrészt rendszeresen saját magát bírálja felül az ember (tényleg jól csinálom? …jó az irány? …jó döntést hoztam?), másrészt elég kockázatos is. Ha például az INSITU nem jönne be, valószínűleg nulláról kellene kitalálnom, hogy mi legyen a hivatásom. Az életformámat kettőség jellemzi: a munkában nagyon tudatos vagyok, míg a magánéletben sokkal ösztönösebb, szinte sodródok az árral, és élvezem. Így alakult, hogy viszonylag fiatalon már harmadszorra terhes feleségem. Mivel a munkám egyben a hobbym, más külön kedvtelésem nincs. A célom, hogy élvezzem mindazt, amivel foglalkozom. A függetlenség eléréséhez szerintem szükséges egy jó ötlet és ehhez kapcsolódóan a cél kijelölése, az úton pedig szükség van jó döntésekre.”

Андрей Павелкоsochi official shopМедиааналитикаinvisalign отзывыреклама нативнаяготовим жульен видеофриланс рекрутинг