Juli az ukrajnai majd a budapesti iparművészeti főiskola elvégzése után évfolyamtársaival megalakította az Artista divattervező céget, amely annak idején frissességével, fiatalosságával megbolygatta a magyar divatvilágot.

{loadposition content_adsensecontent}

Az elmúlt pár évben a KREA művészeti főiskolán tanít rajzot. Szabadidejében többek között asztrológiával foglalkozik.

„Számomra a függetlenség azt jelenti, ha lelkileg függetlenedni tudok a napi problémáktól, legyenek azok aprócseprő, vagy nagyobb ügyek. Nem szabad túlságosan leterhelni az énünket az elfoglaltságainkkal, le kell lassulni, nem szabad rákattanni egyszerre túl sok dologra. Sokszor a feladatokat, problémákat, a pörgést magam generálom, és ettől kell leginkább megszabadulnom.

Jelenlegi életformámat nem tudatosan választottam, hanem inkább alakult. Amikor válaszutak elé kerültem, mindig inkább megérzésből döntöttem. Régebben próbáltam megfelelni az általános életvezetési modelleknek, sokat gondolkodtam a jövőn, és hogy milyen módon kellene oda elérni, de ma már nem szoktam hosszú távon tervezni, mert esetleg éppen ez okozhat kötöttséget, függőséget.

Nem jellemző rám a célok kitűzése, és az azok melletti ragaszkodó kitartás. Persze, ez azzal a veszéllyel is járhat, hogy az ember sodródik a helyett, hogy szelektálna. Az egyensúly a lényeg. A teljes függetlenség egyenlő a kómával. A teljes függőség pedig a szabadság elvesztését eredményezi. A kettő között kell megtalálni a helyes utat, ami elég képlékeny, ezért kell egy belső kontroll. Fontos, hogy az egyensúlyi állapot körül maradjunk.

A legnehezebb talán az, hogy saját magunktól, szokásainktól, beidegződéseinktől, gyengeségeinktől ne függjünk túlzottan. Itt persze nem csak a cigarettára, vagy étkezési szokásokra gondolok, hanem bármi másra. Ez az, amin mostanában dolgozok, és ennek az egyensúlynak az elérését tűztem ki célul.”

Windows Performance Stationуслуги интернет маркетингасоздание интернет магазина на wordpressтуры в болгариюположить плитку харьковкисти для макияжа и их предназначениебамбуковый паркет