Hajnalig buliztál? Az akvárium vizén kívül mindent leöntöttél torkincádon? Egy ótvaros kádban ébredsz egy lánnyal, akit nem igazán ismersz? Úgy érzed magad, mint akit agyonvertek? Minden apró hirtelen mozdulatra megfájdul a fejed?

{loadposition content_adsensecontent}

Gondolom beugrott az érzés, ha már valaha voltál igazán másnapos. A Think Budapest megmondja (megint a tutit), mi a teendő ilyenkor. Először is rakj össze egy túlélő csomagot, másodszor rakd olyan helyre, amit könnyen elérsz (semmi képen se egy polc tetejére), harmadszor ügyelj arra, hogy könnyen felismerhető „túlélő csomag” kinézete legyen.

A TÚLÉLŐ CSOMAG:

l. FOGKEFE, FOGKRÉM: Igen is van olyan, hogy az embert a saját szájszaga zavarja, el kell képzelni, a többiek mit éreznek ilyenkor. Gyors, egyszerű és hatékony közérzetjavító.

2. PAPÍRZACSI: Nyilvánvaló mire való! Persze ha valaki a porcelánkagylóba telefonál inkább, aződóga. A lényeg, hogy a taxira ne terítsünk – minimum 10 e Ft egy alkalom.

3. TÉRKÉP: Egyszerű, kisméretű, egy nagy piros jellel, hol laksz.

4. METRO JEGYEK: Arra az esetre, ha működnének az utazóreflexek, és túl korán rátértél a Lenini útra (tehát olyan hamar elérted a Nirvánát, hogy még jár a metró).

5. NAPSZEMÜVEG: Egy bizonyos esti időpont után, illetve szombat hajnalban nehéz elhitetni, hogy azért vörös a szemed, mert uszodából jöttél!

6. BIZTONSÁGI KÁPÉ: Dugd olyan helyre, ahol csak abban az esetben találod meg, ha másnap például egy köztéri szobor talapzatánál ébredsz egy ismeretlen városrészen.

7. ASPIRIN: Sok vízzel vedd be, lehetőleg lefekvés előtt, és ne az’ Pirin!

8. VÍZ: Ha belföldön vagy, ezt nem kell berakni a csomagba, még Nyilas Misinek sem vittek sima vizet. Ez az egyetlen, amire emlékezni kell. Menni fog?

9. BANÁN: Kiváló primkó viccekhez, és előjátékhoz, de nem ezért írtuk ide, hanem mert káliumot tartalmaz, ami jó másnaposságra.

10. HAJZSELÉ: Arra az esetre, ha a hölgy melletted még alszik és jól néz ki, de nem úgy mint a séród!

EGYÉB JAVALLATOK:

1. TEA A TE MÁJADRA: Pitypangból, eperlevélből, szegfűszegből. Nem kell béka mája, kígyó hája, vagy varázsige. Előre elkészítendő. Napi két pohár, egy reggel, egy lefekvés előtt.

2. PIROSPAPRIKA: Oldjunk fel egy negyed kávéskanálnyit vízben, vagy gyümölcslében. Pár óránként bevehető. Ha túl sokat iszunk, hasmenésünk lehet, de jól adagolva enyhíti a fáradságot, és a fejfájást. Kemény csávók chili-ből is csinálhatják.

3. LIMONÁDÉ: Friss citromból, minél több citrom, annál jobb. Ugyanezen műfajú filmek nézése is elterelheti a figyelmünket a bajokról.

4. MÉZ ECETTEL KEVERVE: Organikus almaecet javasolt, fele-fele arányban. Ebből az elegyből rakjunk egy kávéskanálnyit kb 3 deci vízbe. Figyelem az édes-savanyú leves a non-stop kínaiban nem helyettesíti ezt!

5. ALKA-SELTZER PEZSGŐTABLETTA: Majdnem minden tünetre jó, és nálunk is kapható, gyakorold előre, hogy másnap ki tudd mondani

. 6. AFTER-PARTY: Ez a megoldás ugyan fizikai problémáidat nem oldja meg, de a többi partyarc között viszonylagossá válnak terheid. Ha annyira ügyes vagy, hogy „happy end”-del végzed az estét, másnap még inkább úgy érzed majd, megérte a fejfájást.

лобановский александр видеоконверсия сайта книгасемантическое ядро яндекстелефон леновоколье из жемчуга купитькак лечится пародонтозкак продвигать сайт бесплатно