A sál nem csak egy praktikus darab, mely melegen tartja nyakunkat a hideg téli napokon, hanem fontos divat-kellék is.

{loadposition content_adsensecontent}

Biztosan veletek is gyakran megtörténik, hogy álltok a tükör előtt, és érzitek, hogy valami hiányzik. Egy sál könnyedén összhangba hozhatja a ruházatunkat, sőt csak ez az egy darab is képes arra, hogy feldobjon egy egyszerű viseletet.

Ne sajnáljunk egy kicsivel többet költeni sálainkra, hiszen évekig hordhatjuk őket, egyszerűen nem mehetnek ki a divatból (habár, a pakisztáni sálakat jó pár év után lassan hanyagolhatnánk, hagyjuk csak meg a lázadóknak). A vastag, kötött sálak puha tapintásuk mellett tökéletesen megvédenek a hidegtől, a széltől. Rengetek féle kötésből, színből választhatunk, végük lehet sima, rojtos, pomponos.

Ilyen típusoknál mégis a fehér és szürke árnyalatok biztosítják a legkomfortosabb érzetet. Bár a kasmír termékeknek jelentősen magasabb az áruk, érdemes ilyet választanunk, ha a kötöttnél könnyedebb, de ugyan olyan meleg nyakvédőt szeretnénk. Aki nem annyira fázós és inkább az elegánsabb viseletet részesíti előnyben, szerezzen be egy selyemsálat.

Ezeket nem csak a téli napokon hordhatjuk, nyáron is elővehetjük őket, és vállra dobva feldobhatunk egy egyszerű farmer-top kombinációt is. Akármennyire szeretnénk sálainkkal is kitűnni, a biztonság kedvéért mindenkinek legyen raktáron egy egyszerű, fekete darab is, melyet gondolkodás nélkül magunkra tekerhetünk egy váratlan pillanatban.

Президент Федерации футболавиза в европу ценаяндекс вордстат официальный сайтуправление деловой репутациейкоучинг психологиямакияж голубыхкак стать программистом с нуля