A néhány éve nagy lelkesedéssel megindított magyar képregénykultúra egyik erős hajtása a Roham névre hallgató összművészeti magazin.

{loadposition content_adsensecontent}

Találhatunk benne képregényt, illusztrációkat, novellákat, esszéket, festményeket, kollázstmontázst. Ha lehetőségük lenne rá, a szerkesztők szerintem még kihajthatós szobrokat is betennének a lapba.

Az összművészeti szó pedig egyben arra is vonatkozik, hogy a Roham zászlaja alatt tavaly egy több termes szórakozóhely is létrejött amely mindenfajta művészeti ág képviselőjét szeretettel várja.

Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a magukat átlagembernek valló személyek ne lennének kiszolgálva ezen a helyen! Sőt! Olvasgathatják a korábbi lapszámaokat, sőt bátran jelentkezhetnek saját agyszüleményeikkel a szerkesztőségnél.

Kedves kiszolgálás, kiállítások, és majd’ minden este előzene a metáltól a surf-rockon és a blues-on át az elektronikáig! Gyertek el minél többen, elvégre nincs jobb egy sör mellett megbeszélni az olvasmányés egyéb élményeinket, illetve a saját munkáinkat véleményeztetni. Írj, rajzolj, igyál, hallgass zenét, táncolj, alkoss, élj, szórakozz!


1088 Vas u. 16. Nyitva tartás: H-P: 9-24; Szo: 16-24; V: zárva www.roham.hu

Павелко Андрей шлифовка половобразец анкеты на визу в латвиюофициальный классonline and mobile advertisingおすすめ 断熱перевозка грузов в контейнерах